Math&Co.

“Without innovation we cannot advance!“


Math&Co.

math&co U Beogradu, 10. decembra 2022. godine održaće se drugi po redu Sajam poslova i praksi “Math&Co. - Without innovation we cannot advance!” u organizaciji Studentske unije matematičara “SUMA”. Sajam će se održati u prostorijama Matematičkog fakulteta, ulica Svetog Nikole 39. u trajanju od 11.00 do 15.00 časova.

Ovogodišnji sajam će biti dostupan svima! Svi zainteresovani studenti će imati prilike da se upoznaju sa najboljim poslodavcima i učine pravi korak u svojoj karijeri. Iako je akcenat na studentima Matematičkog fakulteta, sajam će biti otvoren i za studente svih ostalih srodnih fakulteta, što će dodatno učiniti sajam uspešnijim u smislu posećenosti i interakcije između kompanija i studenata.

math&co Studenti i diplomci će imati priliku da se kroz direktan kontakt upoznaju sa kompanijama iz tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih oblasti i tako steknu uvid u trenutnu potražnju tržišta, kao i koja su znanja i veštine trenutno najpotrebnija kako bi se došlo do zaposlenja, te da se nametnu kompanijama kao budući mladi stručnjaci. S druge strane, predstavnici kompanija će imati privilegiju da prepoznaju i odaberu najbolje studente tokom održavanja radionica, panel diskusija i Company Circle-a.

Sajam je besplatan i namenjen je studentima koji žele da saznaju nešto više o kompanijama koje su potvrdile učešće na sajmu.

Cilj sajma jeste povezivanje studenata sa poslodavcima i kompanijama, kao i pružanje prilike da prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja vodećih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Sve neophodne informacije u narednom periodu možete naći na našem sajtu i Instagram profilu @suma_matf.Učesnici projekta

ucesnici