Studentska konferencija

“Savremena matematika i primene – AfterMath“
AfterMath

konferencija Studentska konferencija “Savremena matematika i primene – AfterMath“ održaće se od 28. do 31. oktobra 2021. godine u Studentskom kompleksu „Palić“ na Paliću.

Konferencija ima za cilj da promoviše multidisciplinarnost kao i da stvori jedinstvenu priliku za razmenu i implementaciju naučnih dostignuća, te upozna studente sa njihovim mogućnostima nakon završetka studija. Učešćem na događaju studenti se mogu edukovati u vezi sa aktuelnim i interesantnim pitanjima iz oblasti matematike, informatike i astronomije.

Od najboljih profesora Univerziteta u Beogradu i gostujućih predavača iz kompanija partnera projekta, imaćete priliku da učite i upoznate se sa novim pravcima u istraživanjima i postignutim rezultatima, te da se informišete o načinu poslovanja vodećih kompanija na našem tržištu i steknete neophodna znanja za prve korake u izgradnji karijere. Kompanije svojim predavanjima pokrivaju popularne teme iz softverskog inženjeringa, gejminga, aktuarstva i novih programskih jezika.

Nezadrživo i brzo prodiranje matematičkih ideja i metoda u gotovo sve grane nauke, tehnike i prakse jedna je od najbitnijih odlika savremene matematike. Kroz radionice, predavanja i diskusije sa predavačima, razumećete zašto je matematika danas suštinsko oruđe u mnogim naučnim oblastima.

I ne samo to... Ne propustite priliku da se družite sa kolegama iz cele Srbije koji su zaniteresovani za matematiku i njene primene. Hajde da zajedno razmenimo iskustva i steknemo nova znanja i prijateljstva.

Uskoro objavljujemo neviđeni line up za #AfterMath2021. Sve neophodne informacije u narednom periodu možete naći na našem sajtu i Instagram profilu @suma_matf.ZLATNI SPONZOR

SREBRNI SPONZOR

BRONZANI SPONZOR

BRONZANI SPONZOR

BRONZANI SPONZOR

NATURALNI PARTNERI

naturalni